Kreisit Rekryt eli työpaikkoja huutokauppahengessä

Kuten kuvasta näkyy, meno oli kreisiä heti ovien avauduttua Keuda-talolla 11.3.2017, kun Kreisit Rekryt rekrytointitapahtuma starttasi Keravan lauantai-iltapäivässä.

Rennon rekrytointi-iltapäivän tavoitteena oli yhdistää työnhakijat ja avoimet työpaikat sekä tuoda piilotyöpaikkoja esille. Railakkaan tapahtuman taustalla yhteistyötä tekivät Keravan kaupunki, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda, Tuusulan kunta ja TE-palvelut.

Hieman erilaisen rekrytointitapahtuman menosta vastasi tv-kasvo Janne Kataja, joka juonsi tapahtuman. Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki meklaroi Keuda-salissa huutokauppahengessä työnantajien ja työnhakijoiden esittelyjä. Toisistaan kiinnostuneet työntekijät ja työnantajat ilmiantoivat itsensä Heli Palsanmäelle, joka varmisti, että yhteystiedot vaihtuvat tai työnhakija pääsee suoraan haastatteluun heti paikanpäällä.

Katso video niin pääset tunnelmaan

Video löytyy myös Youtubesta.

Visuaalisesta ilmeestä vastasi Mainossatama

Vaaka_Tumma.png

Hyvää palautetta työnhakijoilta ja työnantajilta

Keski-Uudenmaan työnhakijoille ja työpaikkaa tarjoaville yrityksille suunnattu tapahtuma houkutteli Keuda-talolle 500 kävijää. Mukana oli yli 24 yritystä ja yli 200 avointa tehtävää. Paikanpäällä tehtiin 8 rekrytointia, 70 haastattelua ja jätettiin 170 työhakemusta.

Tapahtuman aikana kävijöiltä kysyttiin kokivatko he tilaisuuden tarpeelliseksi työnantajana tai työnhakijana. Kysymykseen vastasi 123 henkilöä ja tuloksen näkyvät alla olevasta kuvasta.

 

tapahtuma_kysely

 

Tapahtumassa oli mukana vahvasti myös Keudan yhteistyökumppani Keski-Uudenmaan duuniportaali, jonne alueen työpaikat pyritään keskittämään.

Kreisit rekryt poiki Palvelualojen Työtorin

Hyvä rentoa tunnelma, erilainen konsepti ja positiivinen palaute innoittivat myös Keudalla 29.9.2017 järjestettävää palvelualojen rekrytointitapahtumaa Palvelualojen Työtoria, joka on suunnattu Keudan opiskelijoille. Kreisit Rekryt- tapahtuman tyyliin työtorilla on mm. avointen työpaikkojen esittely, joka tapahtuu reippaalla huutokauppameiningillä.

palvelualojen_tyotori_juliste_kuvana

Lisää Kreisit Rekryt tunnelmia löydät

Keudan Facebook-sivulta
Kreisit Rekryt -tapahtumasivulta Facebookista

Kirjoittanut:

Minna Immonen
projektikoordinaattori
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s