Kouvola FunFest

Järjestimme nuorille suunnatun frisbeegolf-tapahtuman 12.5.2017. Tapahtumapaikkana toimi frisbeegolfrata, joka sijaitsee Kouvolan keskustan tuntumassa. Tapahtuman järjesti KSAO Aikuiskoulutus, oppisopimuskoulutus ja OpsoDiili Etelä-Suomi -hanke yhdessä matkailualan opiskelijoiden kanssa. Tässä nuoret tekivät nuorille tapahtumaa. Tekijät motivoituivat tapahtumaa tehdessään ja markkinointi tapahtui heidän välityksellään ja heidän suunnittelemissaan kanavissa. Opettaja oli vahvasti mukana koko prosessin ajan.

Tapahtuma oli perjantai-iltana ja toimi nonstop-tyylisesti klo 14-18. Ensin paikallisen frisbeegolfseuran jäsenet opastivat lajin saloihin, jonka jälkeen ryhmät lähtivät kiertämään rataa. Lopussa oli vielä erilaisia esittelypisteitä, toimintarasteja ja pientä tarjottavaa. Tässä esittäytyi myös oppisopimus.

Jokainen osallistuja sai vielä mukaansa oman kiekon. Nämä frisbeegolfkiekot sponsoroi maahantuoja/yrittäjä. Tämä oli hyvä juttu, josta nuoret pitivät. Näin he pääsevät jatkossakin kentälle ilman kuluja.

Tapahtumaan osallistui 113 nuorta, joten tapahtuma oli erittäin onnistunut.

Kirjoittanut:

Jaana Ahola
hankevastaava
KSAO Kehittämisyksikkö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s