Business on Cool -tapahtuma Ekamissa 11.4.2017

Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston Kotekon toimipisteessä järjestettiin kaikille avoin yrittäjyyteen kannustava tapahtuma huhtikuussa. Markkinoimme tilaisuutta Ekamissa opiskelijoille ja henkilöstölle. Toimitimme kutsun myös yhteistyöverkostoillemme ja tiedotusvälineille.

yrittäjyyden_superpaiva_koteko

Aamukahvit

Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston Kotekon toimipisteessä järjestettiin kaikille avoin yrittäjyyteen kannustava tapahtuma huhtikuussa. Markkinoimme tilaisuutta Ekamissa opiskelijoille ja henkilöstölle. Toimitimme kutsun myös yhteistyöverkostoillemme ja tiedotusvälineille.

aamukahvit_koteko

Alla Pöyrööt-sarjakuvan ehkä tunnetuin hahmo. Liisan luvalla Taidepajan nuoret askartelivat Pöyrööt-hahmoista pöytäkoristeita Business-kahvilaan.

porroot-sarjakuva_koteko

Business-markkinat

Kutsuimme paikalle myös nuorten työllistämiseen ja NY-yrittäjyyteen keskittyneitä yhteistyökumppaneitamme. Omilla standeillaan Business-markkinoille osallistuivat Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n aloittavien yrittäjien ja NY-yritysten kanssa toimivat Kalle Kallionpää ja Maarit Koverola. Maaseudun kehittämishdistyksestä eli Leader Seprasta paikalle saapui Kirsi Pohjankoski. Hän keskittyi päivän aikana markkinoimaan nuorille suunnattua hankerahoitusta, nuorten itsensä keksimiin pienimuotoisiin hankkeisiin. TE-toimiston yrityspalveluita edusti Päivi Simpanen. Kotkan Ohjaamo saapui paikalle kolmen henkilön voimin. Ekamista paikalla oli Business-akatemia ja tietysti oppisopimuskoulutuskin näkyi tapahtumassa.

Vetonaula

Julkkispuhujana meillä oli valokuvaaja Jere Hietala, joka puhui aiheesta ”Mitä menestys antaa, mitä se ottaa?”. Jere puhui todella hyvin ja käytti esityksensä tukena omia valokuviaan. Jere on viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa Kotkassa ja ponnistanut täältä maailmanmaineeseen alalla, jossa kilpailu on kovaa ja vain harvat menestyvät.

jeren_puheenvuoro_kotekoNuorten työpajojen nuoret alustivat Jeren puheenvuoroa.

jeren_kasitekartta_kotamiKuvassa Jeren laatima ”käsitekartta”, joka mahdollistaa menestymisen siinä, mitä itse haluaa tehdä.

jere_koteko

Harmillisesti saimme paikalle vain muutamia opiskelijoita, mutta yllätykseksemme Jereä oli kuuntelemassa tosi monta paikallista yrittäjää. Joskus sitä onnistuu ihan vahingossa luomaan yhteyksiä yritysmaailmaan.

Tapahtuma toteutettiin OpsoDiili- ja Imake-hankkeiden yhteistyönä ja myös Otsakorpi-säätiö oli osaltaan mukana mahdollistamassa tapahtumaa.

Susanna Eerola ekami_logo
Ekamin projektikoordinaattori
OpsoDiili Etelä-Suomi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s