Yrittäjien aamukahvit Ekamissa 17.5.2017

Aiemmin keväällä tapasin Kotkan yrittäjien uuden puheenjohtajan Sirpa Kantola-Pakkasen. Sirpa oli kiinnostunut ammatillisen koulutuksen uudistumisesta ja lakimuutosten vaikutuksesta yrittäjän oppisopimukseen. Päätimme yhdessä, että yrittäjien aamukahvit on loistava tapa saada kerrottua tulevista muutoksista ja yrittäjien kouluttautumismahdollisuuksista kiireisille yrittäjille. Tapahtuma järjestettiin toukokuussa, mutta sen markkinointi aloitettiin jo maaliskuussa. Hoidimme markkinoinnin Facebookin, yrittäjäjärjestöjen jäsenkirjeiden ja puskaradion avulla.

Sirpa Kantola-Pakkanen korosti omassa avauspuheessaan yrittäjien kouluttautumisen tärkeyttä ja merkitystä yrityksen hyvinvoinnille. Se on yhtä tärkeää kuin henkilöstön ammattitaidon kehittäminen. Koska ammatillisen koulutuksen laki on vasta käsittelyvaiheessa, keskityin omassa puheenvuorossani kertomaan yleisesti oppisopimuksesta ja esittelemään yrittäjien yleisesti suosimia koulutusvaihtoehtoja.

Terhi Kunelius Timo Teippi Ky:stä kertoi omista opiskelukokemuksistaan oppisopimusopiskelijan näkökulmasta. Hän suorittaa yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa ja kertoi, että hänen opiskelunsa myötä koko heidän yrityksensä toiminta kehittyy.

yrittajien_aamiainen_ekamissa

Aamukahveille osallistui yhteensä 17 henkilöä, Sirpan mukaan huomattavasti enemmän kuin yleensä. Ja mikä parasta, kaikki osallistujat olivat aidosti kiinnostuneita oppisopimuskoulutuksesta ja vapaamuotoisessa tilaisuudessa syntyi keskustelua sekä pöytäkunnittain että koko porukan kesken.

yrittajien_aamupala_ekamissa

Kokoustila Albatrossissa on aivan mielettömän hienot merimaisemat, valitettavasti ne eivät välity näistä kuvista pilvisen sään vuoksi. Saimme luotua pienellä vaivalla lämminhenkisen tilaisuuden, josta vieraat eivät olisi malttaneet lähteä päivän töihin. Olemmekin jo sopineet seuraavien aamukahvien järjestämisestä yrittäjille Oppisopimusviikolle.

Susanna Eerola ekami_logo
Ekamin projektikoordinaattori
OpsoDiili Etelä-Suomi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s