OpsoDiili mukana juhlistamassa 60-vuotiasta Euroopan sosiaalirahastoa

investointejaihmisiin

Investointeja ihmisiin –teemalla 60-vuotiasta taivaltaan juhliva Euroopan sosiaalirahasto keräsi yhteen yli 20 hankehelmeä.

OpsoDiili oli mukana levittämässä oppisopimuksen ilosanomaa ja juhlistamassa 60-vuotiasta Euroopan sosiaalirahastoa (ESR) Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä torstaina  16.2.2017. OpsoDiilin ohella mukana oli parikymmentä muuta sosiaalirahaston rahoittamaa hankehelmeä.

Näytteilleasettajien hanke-esittelyjen ohella Maarit Tastulan juontama tilaisuus sisälsi keskusteluja muun muassa erilaisista koulutusväylistä, osallisuudesta ja osattomuudesta sekä Suomen työelämästä. Tämän lisäksi taidetta tarjosivat Pop & Jazz Konservatorion Tom Efrati ja Eveliina Lähdevuori, läänintaiteilija Mertsi Lindgren ja laulutaiteilija Jasmin Helmi sekä Eemi Jämbäck ja Vilma Suuraho Sirkus Magentasta. Ravintola Loop tarjoili tilaisuuden osallistujille herkullista naposteltavaa hävikkiruoasta.

OpsoDiilin ständillä oppisopimustietoa jakoivat Susanne Forsberg, Riina Stén, Minna Immonen ja Saku Lehtinen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s