Oppisopimus näkyi ja tuoksui Educa-messuilla

Oppisopimus.fi osallistui Suomen suurimpaan opetus- ja kasvatusalan tapahtumaan Educa-messuille 27.-28.1.2017. Osastolla vieraili kahden päivän aikana useita satoja ihmisiä ja popcornin makuun pääsi noin tuhat messukävijää.

Ständillä jaettiin oppisopimustietoutta ja Mitä haluaisit oppia? -seinälle kirjoittaneet palkittiin popcornilla, jonka tuoksu veti ihmisiä puoleensa ruuhkaksi asti. Seinä täyttyi kävijöiden oppimisunelmista ja sai uudet tapetit molemmiksi messupäiviksi. Tarjolla oli myös painotuoreita oppisopimusesitteitä, kangaskasseja ja frisbeitä. Messutunnelmia päivitettiin ahkerasti Instagramiin.

Messujen kävijät olivat pääasiassa opettajia, muuta koulutushenkilöstöä ja kasvatusalan opiskelijoita. Popcorn toimi houkuttimena, mutta oppisopimuskoulutus kiinnosti aidosti ja ihmiset pysähtyivät juttelemaan. Keskusteluissa käytiin usein läpi oppisopimuskoulutukseen hakeutumisen vaiheita. Myös reformin vaikutuksista kysyttiin monesti. Osa kävijöistä haki yleistietoa jälkikasvulleen ja oppisopimuksella opiskelleitakin pysähtyi vaihtamaan ajatuksia.

Kiitos kaikille kävijöille

Yhteensä Educassa vieraili yli 16 500 opetus- ja koulutusalan ammattilaista. Kahden päivän messurutistukseen osallistuivat Terhi Haapaniemi, Terhi Halonen, Minna Immonen, Saku Lehtinen, Maila Makkonen, Riina Stén ja Susanne Forsberg. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Messukeskus ja Opetusalan ammattijärjestö OAJ. Seuraava Educa on 26.-27.1.2018.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s