Työpaikalla tapahtuvan oppimisen asiantuntijat palkittiin

TPK_kaisa

Kuvassa vasemmalta Toni Saarela, Seija Salo ja Irmeli Jokilampi

Tredun oppisopimuskeskus palkitsi vuoden 2015 työpaikkakouluttajan, työnantajan ja yrittäjän ohjaajan.

  • Vuoden 2015 työnantaja – Securitas Oy
  • Vuoden 2015 työpaikkakouluttaja – Seija Salo, Tampereen Steinerkoulu
  • Vuoden 2015 yrittäjän ohjaaja – Irmeli Jokilampi, Idia

Palkittavat ovat olleet vastuullisesti sekä tavoitteellisesti edistämässä oppisopimuskoulutusta ja työpaikan oppimisympäristöä on hyödynnetty ja kehitetty suunnitelmallisesti. Palkinnot ojennettiin Tampere-talossa 11.12.2015 Oppisopimuksen aamiainen ohjauksen äärellä -tilaisuudessa.

”Voin välittää osaamistani ja motivoida opiskelijoita. Perehdyttää ja hyödyntää heille omia kokemuksiani. Olen saanut uutta näkökulmaa työhöni”, kertoo palkittu työpaikkakouluttaja Seija Salo parhaista kokemuksistaan työpaikkakouluttajana. Seija mainitsee myös oman asiantuntijuuden kehittyvän tässä haastavassa, mutta antoisassa työssä.

Vuoden työnantajaksi valittu Securitas Oy kertoo tavoitteenansa olevan henkilöstön osaamisen suunnitelmallinen kehittäminen, jota he oppisopimuskoulutuksen avulla tekevät. ”Tunnustuksen saaminen vuoden oppisopimustyönantajana on upea palkinto siitä kovasta työstä, jota opiskelijamme, työpaikkaohjaajat sekä esimiehet ovat tehneet yhteisen tavoitteen eteen”, kertoo henkilöstön kehityspäällikkö Elina Örthén Securitas Oy:stä.

Irmeli Jokilampi kertoo, että ” Parasta yrittäjän ohjaajana toimimisessa on se, kun hyvillä kysymyksillä saa opiskelijan löytämään oikeat vastaukset ja ratkaisut, ne voimavarat, jotka hänessä on, vaikka hän ei ole niistä itse tietoinen. Kun melkein jo luovuttanut päättää jatkaa ja ylittää itsensä. Se, miten ihmiset kasvavat näiden kokemusten myötä. Ne hetket, kun oivalluksen valo syttyy ohjattavan silmiin.”

 

Kaisa_Luhtala

Kaisa

Kaisa Luhtala

koulutussuunnittelija

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
Oppisopimuskeskus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s