Tiinan tarina

12339134_1666426090267604_3914579358356134191_o

Tiina vaihtoi kaupasta matkailualalle

Pitkään myynti- ja asiakaspalvelussa toiminut Tiina Aokou joutui vaihtamaan alaa, kun hänen selkänsä ei enää kestänyt työskentelyä kaupan tehtävissä. Hän siirtyi kokeilemaan matkailualaa, koska halusi edelleen toimia itselle mieluisissa asiakaspalvelutehtävissä. Kokeilu oli onnistunut ja Tiina työllistyi vakuutusyhtiön tukemana oppisopimuksella Rovaniemelle Fintravel Tour Operations Oy:lle. Vakuutusyhtiön tukemassa oppisopimuskoulutuksessa vakuutusyhtiö maksaa kuntoutustukea työnantajalle, joka puolestaan maksaa palkkaa oppisopimusopiskelijalle.

Oppisopimus solmittiin 1,5 vuodeksi ja yhdessä työnantajan kanssa tavoitteeksi sovittiin matkailuvirkailijan työtehtävät ja sitä kautta matkailualan perustutkinto. Oppisopimustyöpaikassaan Tiina teki sekä myyntiin liittyviä tehtäviä että vaativia kansainvälisten asiakkaiden opastustöitä. Työssä kehittyminen oli nopeaa ja vastuuta annettiin sen myötä lisää. Tiinalle räätälöidyt tietopuoliset jaksot järjestettiin Lapin matkailuopistossa Kittilässä, jossa hän kävi sovittuina aikoina. Suunnitellussa puolentoista vuoden ajassa Tiina suoritti matkailualan perustutkinnon ja sai lisäksi arvokkaan työkokemuksen opiskeluajaltaan. Nyt hän työskentelee matkailualan ammattilaisena.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s