Siinan tarina

12310611_1664633247113555_4478003281432493734_n

Perheyritys Image Wear kannustaa henkilöstöä kouluttautumaan

Siina Jänkälä oli ollut ylioppilastutkinnon jälkeen töissä Image Wear-myymälässä jonkin aikaa, kun työnantaja alkoi kannustamaan häntä oppisopimuskoulutukseen.Siina otti yhteyttä oppisopimuskeskukseen ja oppisopimus solmittiin liiketalouden perustutkintoon eli merkonomikoulutukseen, asiakaspalvelun ja myynnin koulutusohjelmaan. Työkaveri Katin oppisopimus solmittiin, kun Siina oli saanut tutkintonsa suoritettua.

Kati ja Siina pitävät oppisopimuskoulutusta joustavana ja helppona tapana opiskella tutkinto. Nuoret naiset valmistuivatkin ryhmistään ensimmäisten joukossa ja suosittelevat oppisopimuskoulutusta myös muille. Heidän mukaansa oppisopimuskoulutus edesauttaa pysyvyyttä työpaikalla ja kannustaa kehittämään uusia työtapoja.

Suomen suurimman työvaatevalmistajan, Image Wearin paikallismyymälä sijaitsee Rovanimen Lampelankadulla. 55 vuotta työvaatealalla toiminut perheyritys on Suomen suurin työvaatevalmistaja. Sillä on Suomessa 26 myymälää sekä toimintaa myös Virossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s