Nicon tarina

12316251_1664616510448562_1463825624233718584_n

Taksikuskista elintarvikekaupan osaajaksi

Nico Turku työskenteli lukion ja armeijan jälkeen vuosia taksikuskina. Nuoren miehen mielessä kävi kuitenkin useamman kerran alan vaihto ja ammatin hankkiminen. Kiinnostusta Nicolla oli mm. kokin työhön.

Oppisopimuspaikka löytyi elintarviketuotannon ja pienkaupan myynnin puolelta savonlinnalaisesta Akselinpojasta. 28-vuotias Nico aloitti työtj kouluttautumisen ammattiin reilu vuosi sitten.

SAMIn Oppisopimustoimisto huolehti koulutuksen järjestelyistä ja seuraa opintojen etenemistä. Nico oppii Elintarvikealan perustutkinnon ammattitaitovaatimusten mukaisia käytännön työtehtäviä omalla työpaikallaan. Lisäksi Nico käy teoriapainotteisissa koulupäivissä Savon ammatti- ja aikuisopistossa Kuopiossa keskimäärin parina päivänä kuukaudessa. Tietopuoliset opinnot on järjestetty SAMIn Oppisopimustoimiston
toimesta.

Oppisopimusopiskelu sopii Nicolle käytännönläheisyytensä takia, lisäetuna on tietysti alan työehtosopimuksen mukainen palkka ja muut työsuhteen edut. Pertti Ruuskasen yritykselle tämä oppisopimus on ensimmäinen ja kokemukset ovat olleet erinomaiset.

SAMIn Oppisopimustoimisto järjestää koulutusta toisen asteen ammatillisiin tutkintoihin riippumatta siitä, onko kyseinen tutkinto SAMIn koulutustarjonnassa. Ohjausta ja neuvontaa asiasta saa ottamalla yhteyttä SAMIn Oppisopimustoimistoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s