Juhan tarina

12291180_1662568483986698_4669640245395407113_o

Jääkiekkoilija ja toiminnanjohtaja Juha Silvander opiskelee Lappiassa liiketaloutta. Tutkinnosta on konkreettista hyötyä arkityöhön.

Oppisopimus on hyvä opiskelumuoto aikuisille. Lähiopetusta on muutama päivä kuukaudessa ja etätehtäviä voi soveltaa omaan työhön.

Jääkiekko on antanut hyvät eväät Juha Silvanderin elämään. Samoja oppeja hän haluaa jakaa jääkiekkojunioreillekin. Pelitaidon, tekniikan ja taktiikan, lisäksi kiekon pelaaminen on paljon muutakin. Se kasvattaa. – Lapset kokevat voittamisen ja häviämisen tunteita ryhmässä. Kenenkään ei tarvitse jäädä yksin vaan voidaan iloita ja pettyä yhdessä.

Kaikessa tekemisessä pitää säilyttää hauskuus. Nuoria tulee kannustaa ja innostaa liikkumaan. Parasta urheilussa on auttaminen ja puitteiden luominen, sellaisten kun itse on aikanaan saanut.

– Olen saanut paljon hyviä kavereita, mahtavia kokemuksia ja päässyt pelaamaan ulkomailla ison yleisön edessä, Silvander luettelee. Myös valmentajat saavat kiitosta. Kaikki ovat antaneet oman panoksensa ja vaikuttaneet urakehitykseen positiivisesti.

Silvander viihtyy työssään toiminnanjohtajana. Hän on sosiaalinen ja tulee ihmisten kanssa hyvin toimeen. – Toivottavasti saan jatkaa jääkiekon parissa tulevaisuudessakin. Se on lähellä sydäntä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s