Oppisopimuksella taidot timanttisiksi

Emeliina Papinniemillä on jo 19-vuotiaana taskussaan kondiittorilajin ammattitaidon SM-kilpailujen (Taitaja-kilpailujen) voitto. Lisäksi hänet valittiin kaikkien 44:ssä eri ammattitaitolajissa kilpailleiden 450 nuoren opiskelijan joukosta koko kilpailun tähdeksi, Taitajien Taitajaksi. Nyt Emeliina on valittu kokkimaajoukkueeseen, joka edustaa Suomea kokkien olympialaisissa sekä toimii ruokamaa Suomen lähettiläänä.

 Valmentautuminen kisaan alkaa hyvissä ajoin, ja Papinniemi tuleekin treenaamaan sekä työpaikallaan MBakeryssä Turussa että Saimaan ammattiopisto Sampossa Lappeenrannassa. Emeliina suorittaa oppisopimuksella kondiittorin ammattitutkintoa, jossa työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi suoritetaan lähiopetuspäiviä oppilaitoksessa.

Pauliina

Pauliina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s