OpsoDiili-hankeperhe on startannut

Oppisopimuskoulutusta ei tunneta kovinkaan hyvin niin työnantajien, nuorten, ohjaustyötä tekevien parissa.OpsoDiili-hankeperheen tarkoituksena on parantaa oppisopimuskoulutuksen tunnettuutta monin eri keinoin.  Tästä työstä tulevat hyötymään kaikki oppisopimustoimijat huolimatta siitä onko mukana hankkeissa vai ei. Pyrimme tekemään myös vaikuttamistyötä, jotta oppisopimuksen brändi paranee.

Viestintä keskitetään Hyvä Diilin alle ja somekanavat tullaan julkaisemaan näillä nimillä. Miksi Hyvä Diili? Sivustolla käy päivittäin aika paljon kävijöitä, joten hyvää olemassa olevaa kannattaa kehittää ja uudistaa.

Tälle syksylle iso juttu on Taloudellisen Tiedotustoimiston kanssa tehtävä yhteinen materiaalia opoille, jonka avulla he voivat pitää nuorille oppitunnin oppisopimuksesta. Tämä materiaali tulee kaikille nähtäväksi sähköisenä. Ideana on, että oppisopimustoimijat voivat säästää myös omia voimiaan, kun opot pitävät tunnit ja tämän jälkeen kaikki oppisopimuksesta kiinnostuneet voidaan bongata oppisopimustoimijoiden haaviin. Tämän yhteistyön tiimoille startataan myös kampanja, josta lisää tietoa lähiaikoina.

Oppisopimustoimijoilta on tiedusteltu myös SOMEn käytöstä ja osaamistarpeista. Koska viestintä on tämän hankkeen ytimessä ja viestinnän täytyy tapahtua kaikkialta, niin on tarpeen järjestää oppisopimustoimijoille koulutusta. Koulutus toteutetaan alkuvuonna 2016.

Kesäkuussa järjestettiin johdon kuuntelu ja ydinviestin kirkastamista päivä OpsoDiilin hankeperheen oppisopimusjohtajille. Tämän päivän tuloksena jätimme digitalisaatiohaasteeseen oman esityksemme. Voit katsoa tästä tiivistelmän: https://youtu.be/cM8xzaR_KHc

Susanne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s